Advertisement

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası / Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte Marcao ... - Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

Marcao Kerem Aktürkoğlu Kavgası / Marcao, Kerem Aktürkoğlu'na neden saldırdı? İşte Marcao ... - Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Galatasaraylı marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırması olay yarattı.

Maç sonrası galibiyetten çok, marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde yumruklu saldırısı konuşuldu. .ilk maçında deplasmanda giresunspor ile karşılaşan galatasaray'da kavga krizi yaşanıyor. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Marcao ile takım arkadaşı kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga olayı maça damga vurdu. Marcao kerem aktürkoğlu'na yumruk attı / izlemek için tıklayın.

Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası için yorumlar - Sporx Galeri
Marcao - Kerem Aktürkoğlu kavgası için yorumlar - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Marcao kerem niye kavga etti? Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Marcao kaç maç men cezası alır? Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti.

Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu.

Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı! Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Galatasaray süper lig'de yeni sezonun ilk haftasında giresunspor'un konuğu oldu. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Brezilyalı futbolcu marcao, geçtiğimiz yıl da hazırlık maçı sırasında halil dervişoğlu ile tartışmıştı. Peki marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavganın sebebi neydi? Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı.

.marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saha içinde saldırmasıyla ilgili de konuştu. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı!. Kerem aktürkoğlu ile marcao arasında yaşanan olaylar tüm takımda huzuru kaçırdı. Oyunun durduğu anda 40 metrelik koşu yaparak kerem aktürkoğlu'nun üzerine koşan brezilyalı isim önce kafa ardından da yumruk attı. Galatasaraylı marcao'nun, takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırmasını yorumcular değerlendirdi.

SON DAKİKA! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ...
SON DAKİKA! Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'na saldıran ... from idora.gazetevatan.com
Marcao kerem aktürkoğlu'na yumruk attı / izlemek için tıklayın. Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. İşte kare kare o anlar. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Peki, marcao arkadaşına niye vurdu? Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir.

Giresunspor maçında kerem aktürkoğlu'nu dövmeye kalktı!

Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Dakikasında, alanlarda seçkin görülen bir tatsızlık yaşandı. .fatih terim, giresunspor maçı sonrası, marcao ile kerem aktürkoğlu kavgası hakkında açıklama yaptı. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun fiziksel saldırısına uğrayan kerem aktürkoğlu, olayın üç. Haftasında giresunspor deplasmanından 3 puanla dönen galatasaray'da moraller bozuk. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Mücadeleye marcao'nun kerem aktürkoğlu'na saha içinde attığı yumruk damga vurdu. İşte marcao ile kerem aktürkoğlu arasında yaşanan kavga anı pic.twitter.com/uwfoxwq0cj. Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun şiddetine maruz kalan kerem aktürkoğlu neye uğradığını şaşırdı. Brezilyalı stoper, genç oyuncuyla yaşadığı tartışma sonrası sinir krizi geçirdi, üzerine koşarak kafa attı. Peki takım arkadaşları marcao ve kerem aktürkoğlu neden kavga etti? Galatasaraylı marcao ile kerem aktürkoğlu, saha ortasında birbirine girdi.

Kimsenin kimseye bir şey yapmasına müsaade etmeyiz. Dakikasında topun taca çıktığı esnada galatasaraylı marcao ile. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz. Dakikasında saha bir anda karıştı. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

SON DAKİKA: Galatasaraylı futbolcular saha ortasında ...
SON DAKİKA: Galatasaraylı futbolcular saha ortasında ... from iatkv.tmgrup.com.tr
Bugün itibariyle kerem aktürkoğlu'nun şevki kırılmış olabilir. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir. Galatasaraylı marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na saldırması olay yarattı. Terim kavga öncesi kerem'i kenara almak istemişti. Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı.

Maç sırasında takım arkadaşı marcao'nun fiziksel saldırısına uğrayan kerem aktürkoğlu, olayın üç.

Mücadelenin önüne ise marcao'nun takım arkadaşı kerem aktürkoğlu'na vurması öne geçti. Kerem bizim genç ve kıymetlimiz. Giresunspor maçında galatasaraylı marcao takım arkadaşı kerem'e önce kafa attı sonra yumrukladı. Galatasaraylı futbolcular marcao ve kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga sonrasında herkes bu iki futbolcunun neden kavga ettiğini merak etti. Marcao, kerem aktürkoğlu'na neden saldırdı? Dün akşam galatasaray ile giresunspor arasında oynanan maçta skandal bir olay yaşandı. Marcao ile kerem aktürkoğlu arasında çıkan kavga geceye damga vurdu. Marcao kaç maç men cezası alır? Hem kerem'in gençliğini koruyacağız, marcao'ya da gereken neyse yapacaksak biz yapacağız. Marcao, kerem aktürkoğlu'na kafa attı. Marcao, kerem aktürkoğlu'nun yaptığı harekete sinirlenip takım arkadaşına yumruk attı. Dakikasında saha bir anda karıştı. Hatta zaman zaman birbirimize saldırma noktasına geliriz, yumruk yumruğa bile kavga edilir.

Posting Komentar

0 Komentar